Talihsiz yenge

FB’nin yeni transferi Van der Wiel’in eşi Rose Bertram’ın sosyal medyadaki çılgınlıkları devam ediyor. Türkçe şarkıyla taraftarların ‘yengesi’ olan Bertram, lastikleri kesilen aracının fotoğrafına yaptığı yorumla da güldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2016 Güncelleme 10 Temmuz 2016, 00:00
Talihsiz yenge

İÇİNDEKİLER

Sarı lacivertli taraftarların Van der Wiel'in transferinin ilk gününden beri sıkı takip ettiği ve 'yenge' yakıştırması yaptığı Rose Bertram twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Daha önce söylediği Türkçe şarkı ile taraftarların gönlünde taht kuran Rose twitter hesabı üzerinden 'yenge' yakıştırmasının da çok hoşuna gittiğini söylemişti.

NAZAR DEĞDİ
Önceki gün cep telefonunu tuvalete düşürdüğünü söyleyen ve ardından buna tepki olarak 'laaannnnn' yazarak Fenerbahçe taraftarının sempatisini kazanan Bertram dün de lastikleri patlayan arabasının görüntüsünü paylaştı. Lastikleri kesilen lüks otomobilinin fotoğrafını "2 gün önce telefonumu tuvalete düşürdüm ve şimdi de arabamı mahvettiler" notuyla paylaşan güzel manken hemen ardından attığı 'Haha laaaaan' tweetiyle yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Sarı lacivertli taraftarlar Rose Bertram'ın bu paylaşımının altına yorumlar yağdı. Bazı takipçiler nazar boncukları atarak karşılık verdi.