Cumhuriyet 'öldürüldü' yazamadı

FETÖ destekli Cumhuriyet Gazetesi, Fehman Hüseyin'in öldürülmesini 'iddia' şeklinde internet sitesinin küçük bir bölümünden gördü.

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 09 Temmuz 2016, 20:47
Cumhuriyet  ’öldürüldü’ yazamadı

İÇİNDEKİLER

Anadolu Ajansı PKK terör örgütünün elebaşlarından Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in öldürülmesi Türkiye'de bütün kanallar ve internet siteleri tarafından "son dakika" olarak görüldü.

"ÖLDÜRÜLDÜ" DİYEMEDİLER
Haber kanalları canlı yayına geçerken, FETÖ tarafından desteklenen Cumhuriyet gazetesinin haberi veriş şekli dikkat çekti.

Terör örgütü PKK'nın en kanlı saldırılarının emrilerini veren Fehman Hüseyin'in ölüm haberini küçük bir haberle geçiştiren Cumhuriyet haberi "iddia" olarak duyurdu.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN AÇIKLMASINI VERDİLER
Gazete haber ajanslarının 'Bahoz Erdal öldürüldü' haberini iddia olarak verirken terör örgütü HPG'nin propaganda amaçlı açıklamasını ilk duyuran yer oldu.




PKK GÜZELLEMESİ YAPmışlardı
Can Dündar'ın Cumhuriyet gazetesi, daha önce yaptığı haberlerde PKK'nın Kandil'de yere izmarit atmadığı gibi haberlerle terör örgütünün PR çalışmasını yapıyordu.

CUMHURİYET PKK'NIN SÖZCÜSÜ GİBİ, İLK YALANLAMAYI YAPTI
'Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin ölmedi, yaşıyor' diye propagandaya yönelik bir haberin ilk olarak Cumhuriyet gazetesinden duyurulması dikkat çekici.