Paraşüt davası

Pilotlar, yamaç paraşütü yapmak isteyen bir kadını, paylaşamadı. Tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı. Kavgaya tanık olanlar, büyük şok yaşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2016 Güncelleme 29 Haziran 2016, 00:00
Paraşüt davası

İÇİNDEKİLER

Muğla'da müşteri kapma kavgası yaşandı. Fethiye İlçesi'nde yamaç paraşütü pilotları, bir kadın müşteri yüzünden kapıştı. Ölüdeniz Mahallesi Belceğiz Plajı'nda bir kadın tatilci, yamaç paraşütü yapmak istedi. Hangi firma ile uçacağına karar veremedi. Bu sırada pilotlar kadının yanına geldi. Her biri kendisiyle uçmasının daha güvenli olduğunu iddia etti. Ama ortam bir anda gerildi. Ardından pilotlar birbirine girdi.

HASTANELİK OLDU
Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, bazı pilotlar yerlere serildi. Kavga çevredeki işletme çalışanları ve tatilcilerin araya girmesiyle güçlükle sonlandırıldı. Yaralanan 1 pilot, ambulansla hastaneye sevk edildi. Jandarma, kavgaya karışan Celal Y, Özgür Ş, Halil A, Naci P. ve Nusret A. adlı pilotları gözaltına aldı. Olay, bir otelin barında oturan turist tarafından görüntülendi. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, kavganın pilotlar arasındaki kişisel sürtüşmeden yaşandığını söyledi. Gerekli incelemelerin yapıldığını belirten Çalık, kavgaya karışan 5 pilot hakkında yasal işlem başlatıldığını kaydetti.



Tatilciler, Fethiye Ölüdeniz'de hem doğanın, hem de denizin tadını çıkarıyor. Yamaç paraşütüyle de büyük heyacan yaşıyor.