Yoruldun mu balım!

Matematik öğretmeni Osman S. yasak aşkıyla selfie çekti. Fotoğrafı gören ve ‘Yoruldun mu balım’ mesajını yakalayan eşi mahkemeye koştu. Aldatan kocasından 35 bin TL tazminat aldı, şimdi de düğünde takılan altınların parasını istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2016 Güncelleme 05 Haziran 2016, 00:00
Yoruldun mu balım!

İÇİNDEKİLER

İzmir'de sevgilisiyle selfie çektiren Osman S.'nin öğretmen eşinin öfkesi dinmiyor. Eşini 35 bin TL tazminat ödemeye mahkum ettiren Deniz S. bu kez aldatan kocasının düğünde takılan altınların bedelini ödemesini istedi. Tarih öğretmenliği yapan Deniz S., İzmir Aile Mahkemesi'nde matematik öğretmeni eşi Osman S.'ye boşanma davası açtı. Dilekçesinde iki yıl önce evlendiklerini anlatan Deniz S., "Üniversiteden bir arkadaşımın kuzeni olan İdil D. de aynı okulda vekil öğretmen olarak görev yapıyordu. Aynı zamanda evli ve üniversite öğrencisi olan İdil D. eşimle bu sayede tanıştı. Bir süre sonra aralarında bir ilişki olduğundan şüphelenmeye başladım. Eşimin cep telefonunda ve maillerinde, 'Kurban olurum sevgilim sana, kölen olurum, yoruldun mu balım sen' gibi mesajlar yakaladım" dedi.

ÖFKESİ BİR TÜRLÜ DİNMEDİ
İkilinin fotoğraflarını delil olarak mahkemeye sunan Deniz S., eşinden 250 bin TL tazminat ve nafaka, öteki kadından da 20 bin TL tazminat istedi. Osman S. ise boşanmayı kabul ederken, nafaka ve tazminat taleplerinin reddini istedi. Çifti boşayan hâkim, Osman S.'yi yasak aşk yaşayarak aile birliğini bozduğu için 20 bin TL, yasak aşkıyla çektiği selfie için de 15 bin TL olmak üzere toplam 35 bin TL tazminata mahkûm etti. Öfkesi dinmeyen Deniz S. bu kez aldatan kocasının düğünde takılan altınların bedelini ödemesini istedi. Dava önümüzdeki günlerde görülmeye başlayacak.

BU SELFİE İÇİN 15 BİN TL ÖDEDİ
Evliliğini kurtarmak için eşime şans tanıdığını anlatan Deniz S. şunları söyledi: "Ancak cep telefonunda ikisinin samimi şekilde selfie'lerini ve aşk dolu mesajlarını okuyunca evi terk ettim. Daha sonra buluştuğum İdil D. ise ilişkisini itiraf edip, evimde nerede oturduklarından hangi çarşafı kullandıklarına kadar çok şeyi anlattı. Bu itiraflar üzerine eşim de yasak ilişkisini itiraf etti."