Kandil'in kurultay sevinci!

FETÖ-PKK işbirliğinin MHP üzerindeki operasyonu bir kez daha suçüstü yakalandı. Paralelci olduğu iddia edilen Ankara 2. İcra Mahkemesi hakiminin MHP'nin kurultaya gitmesi yönünde karar vermesi sonrası PKK-FETÖ medyası sevinç çığlıkları attı.

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 14 Mayıs 2016, 01:41
Kandil’in kurultay sevinci!

İÇİNDEKİLER

Devlet Bahçeli'yi devirip Meral Akşener'i getirmek için topyekün saldırıya geçen FETÖ'nün kirli işbirliği de bir bir deşifre oldu. Art arda ağır darbe yiyen ve bitme noktasına gelen FETÖ ve PKK terör örgütü ittifak yaparak Türkiye düşmanlığında birleşti. 7 Haziran seçiminden sonra CHP-MHP ve HDP koalisyonu kurmak için var gücüyle çalışan fakat Bahçeli'nin milli duruşu sonrası kaos ittifakına hayır demesiyle MHP'de Bahçeli'yi devirme operasyonu başladı. Bunun için de Meral Akşener seçildi. Örgüt mensuplarına da "Meral Akşener'e sahip çıkın. Kendisini koruyun" talimatı verildi. Mahkemenin kurultay kararı sonrası ise kirli ittifak resmen gözler önüne serildi.

MAHKEME KURULTAY DEDİ PKK MEDYASI SEVİNÇ ÇIĞLIĞI ATTI
Mesai bitimine yarım saat kala Ankara 2. İcra Mahkemesi, MHP'nin kurultaya gitmesi yönünde karar vermişti. Bunun ardından ise FETÖ tetikçileri ve PKK medyası sevinç çığlığı attı. PKK'nın resmi yayın organı olan Özgür Gündem kurultay haberini, "Bahçeli'ye bir darbe daha: MHP kurultaya gidiyor" diye verdi. Ayrıca kurultay kararının açıklanması sonrası FETÖ'nün tetikçileri de haberi büyük bir coşkuyla karşıladı.

İŞTE PKK MEDYASI ÖZGÜR GÜNDEM'İN O HABERİ


MESELE MHP DEĞİL!
Meselenin MHP meselesi olmadığı asıl hedefin terörle mücadelede hükümete, güvenlik güçlerine destek veren ve Türkiye'nin birliğine saldırıldığında dik duran Bahçeli'yi göndermek olduğu da kirli ittifakla bir kez daha gözler önüne serildi.

FETÖ-PKK TEZGAHININ HALA FARKINDA DEĞİL MİSİNİZ?
Sosyal medyada MHP üzerindeki FETÖ-PKK ittifakının kirli operasyonuna dikkat çekildi. Yapılan yorumlarda, "FETÖ'nün tezgahını hala görmediniz mi?" "MHP kongresine FETÖ'cüler neden bu kadar ilgi gösteriyor" "Ülkücüler artık kirli oyunu görmeli" "Mesele sadece MHP değil Türkiye meselesi" şeklinde yorumlar yapıldı

ANKARA 25. İCRA DAİRESİ SON NOKTAYI KOYDU
Ankara 2. İcra Mahkemesi, MHP'nin kurultaya gitmesi yönünde yapılan itirazı kabul etti. Ancak karar açıklanır açıklanmaz Gemerek ve Tosya Mahkemeleri ise kongrenin durdurulması şeklinde karar aldı. Tartışmalara konu olan bu kararlara son noktayı Ankara 25. İcra Dairesi koydu. Yapılan açıklamada, Gemerek'in tedbir kararının geçerli olduğunu ve kongrenin toplanamayacağını bildirdi.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞAYAN FETÖ TETİKÇİLERİ YIKILDI
Ankara 25. İcra Dairesi kurultay yapılmayacak açıklamasının ardından ise FETÖ'nün tetikçileri yıkıldı. Tuncay Opçin, Nazlı Ilıcak, Sedat Laçiner ve İhsan Yılmaz, Bahçeli'yi yine devirmek için kurultaya gidememelerinin hüznünü böyle yaşadı. İşte o tweetler;