Merkel, Tusk ve Timmermans Gaziantep'te

Mültecilere ziyaret etmek üzere Gaziantep'e gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel'i Başbakan Ahmet Davutoğlu karşıladı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Merkel, Tusk ve Timmermans Gaziantep'te

Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile Nizip ilçesindeki çadır kentte barınan Suriyelileri ziyaret edecek.

Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 16.45'te Gaziantep'e gelmişti. Davutoğlu'nu, Gaziantep Havalimanı'nda, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ve diğer ilgililer karşıladı.

Merkel, Tusk ve Timmermans Gaziantep'te-1

Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala da Gaziantep'e geldi.

SURİYELİLERİ ZİYARET ETTİ
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Davutoğlu, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile Nizip ilçesindeki çadır kentte kalan Suriyelileri ziyaret etti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler