Acıya boğulduk

Melisa ve Şerife Öksüz, çamurlu ayaklarını yıkamak isterken Göksu Nehri’ne düşerek akıntıya kapıldı. Ekipler, 2 kardeşin cesedine ulaştı. Kızlarının cansız bedenini gören baba ise yıkıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2016 Güncelleme 20 Nisan 2016, 00:00
Acıya boğulduk

İÇİNDEKİLER

ADANA'da, Göksu Nehri, 2 küçük kardeşi aldı! Saimbeyli İlçesi'nde Uğur- Ahmet Öksüz çiftinin çocukları Şerife (5) ile Melisa (7), önceki gün evlerinin önünde oyun oynadı. Bu sırada 2 kardeşin ayakları çamurlandı. İddialara göre 2 kardeş, 50 metre uzaklıktaki Göksu Nehri'ne giderek, çamurlu ayaklarını yıkamaya başladı. Dengelerini kaybederek suya düşen 2 kardeş, akıntıya kapıldı.

KIZLARI İÇİN NEHRE ATLADI
Olay yerine koşan ve çocuklarından birinin suda sürüklendiğini gören baba Ahmet Öksüz, kızlarını kurtarmak için suya atladı ancak başarılı olamadı. Akıntıya kapılan baba, bir süre sürüklendikten sonra nehirden güçlükle çıkmayı başardı. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler ve çevre sakinleri, akşama kadar nehirde çocukları aradı. Barajın kapakları açılarak nehrin su seviyesi düşürülmesine rağmen çocuklara ulaşılamadı. Arama çalışmaları, dün sabah yeniden başlatıldı. Sualtı polisleri, saat 12:00 sıralarında Melisa Öksüz'ün cesedine ulaştı. Düştüğü yerin 2 kilometre ilerisinde bulunan Melisa'nın cesedini polisin kucağında gören baba Öksüz fenalaştı. Saat 15:30 sıralarında da minik Şerife'nin cansız bedeni nehirden çıkartıldı. 2 çocuğunu birden kaybeden Ahmet Öksüz, nehir kenarında sinir krizi geçirirken, 2 kardeşin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.