Korkunç şüphe!

Cesedi Tuzla'da bulunan 10 yaşındaki Beratcan son yolculuğuna uğurlandı. Polis, annenin yasak aşk yaşadığı iddia edilen servis şoförünün peşine düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2016 Güncelleme 25 Mart 2016, 00:13
Korkunç şüphe!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kartal'da okuldan çıktıktan sonra kaybolan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ten 15 gün sonra acı haber geldi. Polis, Beratcan'ın cesedini Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda buldu. Kamera kayıtlarından yola çıkan ve ailenin ilişkilerini de göz önünde bulunduran polis, asıl faili belirledi. Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük'le gönül ilişkisi olduğu öğrenilen servis şoförü E.K.'ye ulaştı. Küçük Beratcan'ı okul çıkışında kaçırdığı ve boğarak ormana attığı düşünülen zanlıyı bulmak için birçok yere baskın düzenlendi. Ancak yakalanamayan E.K.'nin il dışına kaçtığı tespit edildi.

CEP TELEFONUNDAN BULDULAR
Öte yandan polisin Beratcan'ın cesedine, E.K.'nin cep telefonu baz sinyalleri ve aracındaki GPS bilgilerini kullanarak ulaştığı öğrenildi. E.K.'nin olay günü, küçük çocuğun kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Kartal Yıldız İşcimen İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük, 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı.



Acılı baba cenazede güçlükle ayakta durabildi. Ergün Karakütük'ün eşiyle yan yana gelmemesi dikkat çekti.



Polis E.K.'nın yasak aşk yaşadığı anne Türkan Karakütük'ten intikam almak için cinayeti işlediğini düşünüyor.



E.K'nın, polisin evinin yakınına başka bir araştırma nedeniyle yaptığı operasyonda, kendisini almaya geldiklerini sanarak kaçtığı ortaya çıktı.

AHMET ALTINDİŞ- EMİR SOMER - BARIŞ SÖZAL