O FETÖ'cü de yurt dışına kaçtı

Türkiye aleyhine alçak iftiralarla yayın yapan Today’s Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme de diğer FETÖ'cüler gibi yurt dışına kaçtı. Akarçeşme'nin terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla tepki toplayan Belçika'ya kaçtığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 21 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 21 Mart 2016, 13:19
O FETÖ’cü de yurt dışına kaçtı

İÇİNDEKİLER

Her yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden FETÖ'nün fitne kalemlerinden Sevgi Akarçeşme'de yurtdışına kaçan FETÖ'cüler kervanına katıldı. Her haberinde yalana başvuran, Türkiye'yi uluslararası kamuoyuna şikayet eden, Türkiye aleyhinde kara propaganda yapan, bütün kumpasların kurgulandığı Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme de yurtdışına kaçtı. Akarçeşme'nin, FETÖ'nün fitne operasyonunu yürüttüğü, Türkiye düşmanlığının merkezi haline getirdiği Belçika'ya iltica ettiği belirtiliyor.

KAÇTIM AMA İLTİCA ETMEDİM
Gazetelerin, paralel devlet yapılanmasına, destek olacak şekilde kullanıldığı gerekçesi ile İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Zaman ve Today's Zaman gazetesine kayyum atanmıştı. Bu karardan iki gün sonra ise Today's Zaman'nın eski Genel yayın Yönetmeni Brüksel'e kaçtı. Alman gazetesine konuşan Akarçeşme iltica etmediğini ancak Türkiye'den kaçtığını itiraf etti.

ALMAN BASININA KONUŞARAK KARA PROPAGANDAYA DEVAM ETTİ
Yurtdışına kaçar kaçmaz Deutsch Welle gazetesine röportaj veren Akarçeşme, yine Türkiye aleyhinde kara propagandaya devam etti. Bundan sonraki hayatına Brüksel'de devam edeceğini açıklayan Akarçeşme, Türkiye'yi "açık bir hapishane"ye benzetti. Gazetecilere, askerlere, savcılara, işadamlarına, siyasetçilere ve öğretim görevlilerine yönelik tüm iftira ve kumpasların merkezi olan Zaman Gazetesi ve Today's Zaman geçtiğimiz ay mahkeme kararıyla kayyum yönetimine devredilmişti. Yeni Yönetim Today's Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sevgi akarçeşme'nin görevine son vermişti.