Bölemeyecekler

PKK'lı canlı bomba Seher Çağla Demir'in ablası S.Y., TAKVİM'e konuştu. Teröristlerin Türkiye'yi asla bölemeyeceğini söyledi. "Gerekirse askere gider PKK ile savaşırım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2016 Güncelleme 19 Mart 2016, 01:42
Bölemeyecekler

İÇİNDEKİLER

Ankara Kızılay'da geçtiğimiz Pazar yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıda araçtaki canlı bomba Seher Çağla Demir'in ablası TAKVİM'e konuştu. Ankara'da yaşayan evli ve 1 çocuk annesi S.Y., kız kardeşinin böyle bir şey yaptığına hala inanamadıklarını belirterek, "3 yıldır haber alamıyorduk. Terör örgütüne katıldığına dair bir bilgimiz olsaydı, onu bir şekilde bu bataklıktan, o köpeklerin, adi şerefsizlerin elinden kurtarırdık. Allah onların bin belasını versin. Lanet olsun. Bizim bebek katilleri ile işimiz olmaz" dedi.

CENAZESİ ALINACAK MI?
Toplam 6 kardeş olduklarını söyleyen S.Y., "Seher en küçük kardeşimdi. Ben kardeşimi bu hale getirenleri lanet ediyorum. Bu PKK'lılarla hiçbir işi olmazdı. Nefret ederdi. Nasıl bu hale geldi hala şoktayız. Cenazenin alınıp alınmaması konusunda hiçbir fikrim yok" dedi. S.Y. "Allah askerlerimize, polislerimize güç kuvvet versin. Allah'ın izniyle Türkiye'yi bölemeyecekler. Gerekirse ben de, benim gibi kadınlar da askere gideriz. Türkiye ve Türk bayrağı için o PKK'lı teröristlerle çarpışırız. İnşallah emellerine ulaşamayacaklar. Allah askerlerimizi korusun. Allah polislerimizi korusun. Allah tüm vatandaşlarımızı korusun bu teröristlerden" diye konuştu.



BOMBA GÖRÜNTÜ
Ankara bombasının Şanlıurfa'dan otobüs ile getirildiği belirlenirken, kuryenin ise M.V.D. olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan M.V.D.'nin bombayı bir valiz içinde Ankara'ya götürdüğü, otobüs terminalinde (AŞTİ) Vahit A. ve saldırıda ölen Seher Çağla Demir'e teslim ettiği, ardından da Şanlıurfa'ya döndüğü belirlendi. Bu üçlünün, AŞTİ'de bulunan bir kafede bir süre oturup çay içtiği de görüntülere yansıdı. Görüntülerde M.V.D. ve bombacı Seher'in gergin olduğu görülürken, katliam planlayıcısı Vahit A.'nın sürekli gülmesi dikkat çekti.

Terörist Seher Çağla Demir, kurye M.V.D (kırmızı montlu) ile kanlı saldırının organizatörü Vahit A., AŞTİ'de güvenlik kameralarına böyle yansımıştı.

CEYHAN TORLAK