Tacizci O.Ç. tutuklandı

Karşıyaka'da erkek edebiyat öğretmeni O.Ç., erkek öğrencilerini taciz etti. Şikayet üzerine gözaltına alındı. İddialar doğru çıkınca cezaevine gönderildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2016 Güncelleme 13 Mart 2016, 01:16
Tacizci O.Ç. tutuklandı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de benzerlerinden biraz daha farklı bir sapıklık yaşandı! Daha önce kız öğrencilerin zihniyeti ve ahlakı pis sözde öğretmenler tarafından taciz edilmesine Karşıyaka'dan hemcins sapık rakip oldu. Eşcinsel sapıklık olayı ilçedeki bir meslek lisesinde yaşandı. Okulun edebiyat öğretmeni olan O.Ç., iddialara göre öğrencilerinden bazılarını sözlü, bazılarını ise elle taciz etti. Yaşanan olaylardan sonra yedi öğrenci ve ailesi, karakola giderek şikayette bulundu. Öğrencilerin polise verdiği ifadesi ise kan dondurdu. Keza, sapık öğretmenin sözlü tacizleri normalde ağza alınacak cinsten değildi. Şikayet üzerine öğretmen O.Ç, hemen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

BİR ŞİKAYET DAHA
İfade için emniyete götürülen öğretmen, daha sonra işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Aradan bir gün geçtikten sonra ise bir öğrenci daha öğretmeninin kendisini taciz ettiğini iddia ederek karakola başvurdu. Polis ekipleri tarafından bir kez daha gözaltına alınan O.Ç, daha sonra ise adliyeye sevk edildi. Edebiyat öğretmeni, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.