Van minute

HDP utanmazlıkta sınır tanımadı. Ankara'yı kana bulayan terörist için Van'da taziye çadırı kuruldu. PKK ve YPG ile kan ortaklığı yapan partinin vekili Tuğba Hezer buraya gidip 28 kişinin katili için gözyaşı döktü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2016 Güncelleme 23 Şubat 2016, 02:00
Van minute

İÇİNDEKİLER

PKK'nın kirli uzantısı YPG, Türkiye'nin obüslerle kendisini vurmasından sonra Ankara'da kanlı bir eylem yaptı. YPG'li terörist Salih Neccar, bomba dolu aracı askeri servislerin lojmanlara girişi sırasında patlattı, 28 vatandaşımız şehit oldu. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP bu saldırının ardından Meclis'te hazırlanan teröre karşı ortak bildiriye imza bile atamadı. Ankara'da askeri personeli taşıyan servis araçlarına bombalı saldırı düzenleyerek 28 kişiyi şehit eden terörist için Van'da taziye çadırı kuruldu. HDP'nin sahip çıktığı teröristin taziyesine HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer de katıldı. 28 kişinin katili olan bir teröristin cenazesinde gözyaşı döken Hezer'in bu durumu akıllara "Hendeklere faşizmin bayrağını gömüp özgürlük bayrağını asacağız" açıklamasını getirdi.

PARİS'TE OLSAYDI...
PKK-YPG ve HDP üçgeni arasında geçen bu terör seviciliği üzerine "Düşünsenize... Paris bombacısının yakınları ve sevenleri; katliamın ardından Paris'te merasim düzenliyor. Ve Fransız bir milletvekili buraya gidip gözyaşı döküyor" yorumları yapıldı. Bu arada Başkale Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer hakkında, "terör örgütünün propagandasını yapmak" suçundan soruşturma başlattı.



HDP'nin Van milletvekili Tuğba Hezer daha önce de Tunceli'de güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürülen Rüstem isimli teröristin cenazesine katılıp tabutunu taşımıştı.