İhanet medyası yalanda zirve yaptı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yönetimi altına giren Cumhuriyet gazetesi Türkiye düşmanlığında her türlü terör örgütüyle işbirliğine devam ediyor. Yalan ve iftirada sınır tanımayan Cumhuriyet yine gerçekleri çarpıtarak terör örgütü PKK ve YPG'yi savundu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Başbakan Davutoğlu'nu yalancılıkla suçladı...

Giriş Tarihi 22 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 23 Şubat 2016, 02:07
İhanet medyası yalanda zirve yaptı

İÇİNDEKİLER

Ankara'da terör eylemi gerçekleştirerek 28 kişinin ölümüne neden olan canlı bombanın ismi Salih Neccar olduğu açıklanmıştı. Bombalı saldırının ardından Van'da yaşayan Musa Sömer, yayınlanan fotoğraflardaki saldırganın oğlu olduğunu iddia ederken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile DNA örneği alındı.Van'dan Ankara'ya getirilen Musa Sömer isimli vatandaştan alınan DNA örneği ile olay yerinde bulunan vücut parçaları eşleştirildi. Saldırganın, Abdülbaki Sömer olduğu ortaya çıktı.

İSMİNİ BİLEREK YANLIŞ SÖYLEMİŞ!
Son tespitle Abdülbaki Sömer'in, Kobani'den Türkiye'ye girip, Göç İdaresi'ne kendisini "Suriye uyruklu mülteci Salih Neccar" olarak kaydettirdiği kesinleşti. Saldırganın gerçek kimliği, terör örgütü TAK'ın yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti.

RESMİ MAKAMLAR İSMİ DOĞRULADI
Bu arada resmi makamlarca ismi Salih Necar, PKK uzantısı TAK tarafından ise Abdülbaki Sönmez olarak açıklanan saldırganın gerçek soyadının ise Sömer olduğu belirlendi.

Savcılığın zanlılarla ilgili mahkemeye sevk yazısında saldırgandan Abdülbaki Sömer veya Salih Necar olarak bahsedilirken, saldırganın ailesi de soy isimlerinin Sönmez değil Sömer olduğunu açıkladı.

Bu arada resmi makamlarca ismi Salih Necar, PKK uzantısı TAK tarafından ise Abdülbaki Sönmez olarak açıklanan saldırganın gerçek soyadının ise Sömer olduğu belirlendi.

İşte Cumhuriyet'in o haberi;


FETÖ-PKK GAZETESİ CUMHURİYET'İN YALANI

FETÖ ile PKK ortaklığının tetikçi gazetesi Cumhuriyet, tüm bu gerçeklere rağmen ciddi bir çarpıtmayla teröristi ve terör örgütünü savunup, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı ve Başbakanını yalancılıkla itham etti. Cumhuriyet, "Ankara'daki bombalı saldırıyı gerçekleştirenin ismi açıklanan Salih Necar değil TAK'nin açıkladığı gibi Abdulbaki Sömer olduğu DNA sonuçlarıyla kesinleşti." diyerek Sömer'in "Salih Necar" adıyla kendini kaydettirip sınırdan girdiği gerçeğini yazmadı. YPG'li terörist Sömer'in sınırdan "Salih Necar" adına kayıt olup Türkiye'ye girdiği gerçeğini gizleyip, bombacının TAK'lı olduğu yani YPG'li çıkmadığı dolayısıyla da Erdoğan ve Davutoğlu'nun yalan söylediği gibi tamamen YPG terör örgütünü kollayan bir algı operasyonu yaptı.