Koskoca vahşet

Antalya'da polis memuru eşini aldattı. Durumu öğrenen kadın boşanma davası açtı. Çılgına dönen koca, karısını minik oğlunun gözleri önünde öldürdü. Daha sonra da intihara kalkıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2016 Güncelleme 21 Ocak 2016, 00:00
Koskoca vahşet

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetleri Türkiye'nin kanayan yarası oldu. Son örneği ise Antalya'da yaşandı. Serap Çınar (33), 5 yıldır evli olduğu polis eşi Ali Çınar'ın (34) başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendi. Boşanma davası açtı. Önceki gün mahkemeden gelen tebligatı alan Ali Çınar, çılgına döndü. Sinir krizi geçiren Çınar, sakinleşmek için kendisini banyoya kilitledi. Eşinin kendisine zarar vermesinden korkan Serap Çınar, 4 yaşındaki oğlu Rüzgar'ı da alarak üst kattaki komşusundan yardım istedi.

KARARINDAN DÖNMEDİ!

Çift, daha sonra konuşmak için komşularının evine çıktı. Ancak genç, kadın kararından dönmeyeceğini söyledi. Cinnet getiren polis, silahına sarıdı. Oğlunun ve komşusunun gözü önünde, eşini 3 kurşunla öldürdü. Ardından da tabancayı kendi başına dayayarak tetiği çekti. Ağır yaralanan Çınar, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Erhan ÖZTÜRK