Akdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

7 seçim kaybeden ancak yine de istifa etmeyen, üstüne üstlük halkın seçtiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı diktatörlükle suçlayan Kılıçdaroğlu'na bir tepki de Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'dan geldi.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2016, 10:52
Akdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki

İÇİNDEKİLER

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda yaptığı konuşmasında, halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan ve yüzde 52 oy alan Recep Tayyip Erdoğan'a defalarca diktatör diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'na tepkisini sosyal medya hesabından paylaşan Akdoğan, "Halkın Cumhurbaşkanına hakaret ederek siyasi kariyer yapmak isteyenler genel başkan bozuntusu olmaktan kurtulamazlar. Bu da üslubun ÇUKUR hali" dedi.



CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak haddi aşan ifadeler kullanmış, halkın yüzde 52 ile seçtiği Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Diktatör bozuntusu" demişti. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretlerinin salondan alkış alması da dikkat çekmişti.