Son fotoğraf

Berkay Güneş ile sevgilisi Gülçin Gül Berber, kullandıkları motorsikletle kamyonetin altında kaldı. Üniversiteli çiftin çektirdiği bu son fotoğraf sevenlerini ağlattı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Son fotoğraf
Çanakkale'nin Biga ilçesinde üniversite öğrencisi Berkay Güneş'in kullandığı motosiklet, önceki gün bir kamyonetle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Güneş olay yerinde yaşamını yitirdi. Gencin arkasında oturan kız arkadaşı Gülçin Gül Berber ise ağır yaralandı. Durumu ağır olan Berber de kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÜNİVERSİTEDE YAS
Acı haber herkesi yasa boğdu. Gençlerin öğrenim gördükleri Çanakkale Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde hüzün vardı. Hayatlarının baharında yaşamını yitiren iki gençten Berkay Güneş'in cenazesi dün Bursa'nın İnegöl ilçesinde, ikindide kılınan namazın ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Kız arkadaşı Gülçin Gül Berber'in cenazesi ise bugün İstanbul'da öğlen toprağa verileceği öğrenildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler