Yıkımda çatışma!

Adana'da kaçak yapılan bir lokantanın yıkımı sırasında işyeri sahipleri ile polis arasında çatışma çıktı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Yıkımda çatışma!
Lokantacı, polisle çatıştı! Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün Seyhan Nehri kıyısında bulunan ve kaçak olduğu belirlenen Mehmet Nugay'a ait balıkçı lokantasını yıkmaya gitti. Ekipleri gören işletmeci Mehmet Nugay'ın oğlu Ramazan Nugay pompalı tüfekle, yeğeni Cengiz Nugay ise 2 döner bıçağını alıp çatıya çıktı. Direniş karşısında yıkımı yapamayan zabıta ekipleri, polisten yardım istedi. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çelik yeleklerini giyip, uzun namlulu silahlarla çatıdaki eylemcilere nişan alan polisler, uzun süre aşağıya inmeleri için ikna etmeye çalıştı. Trafik kazalarında akrabalarından 6 kişiyi kaybettiğini, açtığı bu büfeyle ailesini geçindirdiğini belirten Mehmet Nugay, "Burada sadece çay, su ve tost satıyorum. 200 bin lira masraf yaptım ancak şimdi yıkım kararı alınmış. Perişan oldum" dedi.

5 DAKİKA BOYUNCA SÜRDÜ!
İşyerinin çatısındakileri ikna çabaları sürerken, olay yerine gelen bir vatandaş, polise saldırdı. Genç etkisiz hale getirilirken, bu sırada çatıdaki Ramazan Nugay pompalı tüfekle ateş açtı. Polisler de karşılık verince çatışma çıktı. 5 dakika süren çatışma çevrede korku ve paniğe neden olurken, Ramazan Nugay ve Cengiz Nugay teslim oldu. Çatıdan inen 2 şüpheli gözaltına alındı. Mehmet Nugay, zabıta ekiplerinden balıkçı lokantasını boşaltmak için süre istedi. Mehmet Nugay'a süre veren zabıta ekipleri ve polis olay yerinden ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yıkımda çatışma!-1

TÜFEK VE KILIÇ

Ramazan Nugay ile yeğeni Cengiz Nugay, yıkılmak istenen kaçak işyerinin çatısına çıktı. İkili ellerindeki pompalı tüfek ve kılıçla etrafa tehditler savundu. Polislere ateş açan iki yeğen zorda olsa ikna edildi.


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler