Zaman'da çocuk üzerinden istismar

Kanalları Türksat'tan çıkarılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bu kez de çocuklar üzerinden duygu istismarına başladı. Örgütün medya organı Zaman bugün yayınladığı senaryo haberde Türksat'tan çıkarılan Yumurcak TV'yi izleyemeyen çocukların ağladığını, boynunu büktüğünü belirtmesi örgütün düştüğü komik durumu gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 17 Kasım 2015, 13:09
Zaman’da çocuk üzerinden istismar

İÇİNDEKİLER

Sözleşmesi bittiği için Türksat'tan çıkarılan Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait (FETÖ) Samanyolu Yayın Grubu tekrar uyduya dahil olmak için her türlü yolu deniyor. Son olarak örgütün bülteni gibi çalışan Zaman gazetesinde bugün servis edilen bir senaryo haberde Yumurcak TV'yi izleyemeyen ailenin mağdur olduğu belirtildi. Sözde ailelerle röportaj yapan gazetenin haberi ise aynen şöyle:



Söz konusu haberde, "Samanyolu Yayın Grubu'na bağlı kanalların karartılmasına tepki gösteren 2 çocuk annesi Yasemin Bektaş, kızının Yumurcak TV'yi izleyemeyince ağladığını söyledi. 5 torun sahibi Recep Aygün de, "Torunlarım, 'Yumurcak neden açılmıyor?' diye sordu. Boynunu büktü. Ben de bu durumu anlatamadım." ifadelerine yer verildi.

Sürekli tabanının dini duygularını istismar eden ve bunun üzerinden rant devşiren paralel örgütün bu kez çocukları kullanarak böyle bir haberi yayınlaması pes dedirtti.



EKREM DUMANLI'NIN YUMURCAK TV'DE İŞİ NE?
Sözde, çocuklara yönelik yayın yapan Yumurcak TV daha önce de Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı'nın mahkemesinin görüldüğü gün Ekrem Dumanlı'nın açıklamasını canlı yayınlayarak bir skandala imza atmıştı.

Takvim.com.tr