Miras dehşeti

Emekli bankacı miras yüzünden tartıştığı kızkardeşini ve eniştesini kurşun yağmuruna tutarak öldürüp yeğenini de ağır yaraladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2015 Güncelleme 08 Kasım 2015, 00:00
Miras dehşeti

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Eski Belediye Caddesi üzerindeki evde dün akşam saatlerinde korkunç bir katliam yaşandı. Emekli banka müdürü 55 yaşındaki Ahmet Cirit aralarında miras yüzünden husumet bulunan kardeşi 45 yaşındaki Gülten Foçadan ile konuşmak için evine gitti. Kısa bir süre sonra Cirit ile kardeşi tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cirit yanında getirdiği tabancayla Gülten Foçadan ile eşi 51 yaşındaki Sedat Foçadan ve yeğeni 20 yaşındaki Selin Foçadan'a kurşun yağdırdı. Silah seslerini duyanlar polis ekiplerine bildirdi.

15 SENEDİR DAVALI
İhbar üzerine gelen polis eve girdiğinde Gülten Foçadan ile eşi Sedat Foçadan'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Selin Foçadan sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Selin Foçadan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay sonrası Gülten Foçadan ile eşi Sedat Foçadan'ın cesetleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kardeşi ile eniştesini öldüren yeğenini ise ağır yaralayan Ahmet Cirit polis tarafından kısa sürede yakalandı. Öte yandan Ahmet Cirit ile Gülten Foçadan'ın miras meselesi yüzünden 15 senedir mahkemelik oldukları öğrenildi.