Avanak Avni

Fethullah Gülen'in sanal alemdeki sesi kesildi! Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan 'öten' fuatavni seçim sonuçlarını görünce firar etti! Vatandaş ise Hoca'nın Kuşu'nun kulaklarını çekti: Fuat Avni aranıyor. Son görülme tarihi seçim öncesi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2015 Güncelleme 05 Kasım 2015, 01:57
Avanak Avni

İÇİNDEKİLER

PARALEL Yapı'nın sanal alemdeki sesiydi! Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabı üzerinden algı operasyonlarına girişti. Fethullah Gülen ve cemaatinin kumpaslarına destek verdi! Her türlü yalanı Twitter'daki hesabından servis etti! Ancak 1 Kasım'daki seçim sonuçları, Fuat Avni'nin sesini kesti. Fuat Avni seçim sonrasında "Bittiğini sanıp sırıtma, bittiğinin farkında değilsin" şeklinde bir mesaj servis etti. Takipçilerinin neredeyse tümünden küfür yedi. O günden sonra ise Fuat Avni'nin Twitter'daki yerinde yeller esmekteydi!

Arkasına bakmadan kaçan Fuat Avni, vatandaşı sinir etti. Sosyal medya kullanıcıları Fuat Avni'yle ilgili Twitter'da "mesaj" estirdi. İşte o yorumlar:
Vurur yüzüne ifadesi zoruna mı gitti Fuat Avni'si!
► Fuat Avni bişiler desene uykum kaçtı. GS de yenildi zaten.
► Nerdesin Fuat Avni!
► Seçimde en zararlı çıkan yine biz olduk. Avanak Fuat Avni'ye güvenip oynadığım bütün kuponların hepsi yattı.
► Fuat Avni birkaç gün tweet atmayacak. Ocean 12 havarilerini bekleyecek.
► Fuat Avni sahtekarını dinlediğin kadar kendi babanı dinleseydin, baba duası alırdın.
► Vurur yüzüne ifadesi yine yeniden Türkiye kazandı hain tanesi.
► Ne oldu bu adama!
► Fuat Avni aranıyor. Son görülme tarihi seçim öncesi. Bunu gören insanlık namına Osmanlı torununun seçim galibiyetini anlatsın.
► Fuat Avni'yi sandığa gömdük.
► Sen de eski sevgililerim gibi çıktın Fuat Avni. Umut verip depresyona soktun beni.
► Minibüsten inip 34 Plakalı bir Doğan'a binerken görülmüş. Polis peşinde. Her yerde aranıyor. Korkma titre Fuat Avni!
► Fuat Avni nerelerde gören var mı! Kayıp ilanı verelim mi?
► Senin adın artık Gardırop Fuat!

SUÇ DUYURUSU
Konya'da 1 Kasım Genel Seçimi'nde sandık başkanı olarak görev yapan Mehmet Kartal ve Kadir Ay, Twitter'da kendileri hakkında gerçek dışı ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle "fuatavni" hesabını kullanan kişi veya kişilerden şikayetçi oldu. Fuat Avni Twitter ve Facebook hesabından, isimlerinin "AK hırsızlar" olarak paylaşıldığına işaret eden Kartal ve Ay'ın dilekçelerinde şu ifadelere yer verildi: "Seçim günü ve sonrası çevremizdeki insanların, habercilerin ve bazı siyasi parti temsilcilerinin psikolojik baskılarını yaşadık. Kamu personeli öğretmen olmamız sebebiyle çevremiz ve öğrencilerimiz nezdinde 'hırsız' muamelesi görmemiz, onur kırıcı ve rencide edici bir hal aldı. Tüm bu nedenlerden dolayı fuatavni hesabını kullananlardan şikayetçiyiz."



Sanal alem Fuat Avni caps'leriyle (görüntülü espri) çalkalandı. Sakar Şakir filmindeki Gardırop Fuat capsi ise en popüler olanıydı.

AKIL HOCASI!
Fethullah Terör Örgütü (FETÖ) adına algı operasyonu yapan Fuat Avni seçimlerden sonra sırra kadem bastı. Sanal alemde ise "Fuat Avni kesinlikle Pensilvanya'ya gidip Gülen'in yanına sığınmıştır." yorumları yapıldı.