Cumhurbaşkanı Erdoğan Eyüp Sultan'da

1 Kasım seçimleri sonrası yazılı bir açıklamayla Başbakan Davutoğlu'nu kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazını kıldı.

Giriş Tarihi 02 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 02 Kasım 2015, 21:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eyüp Sultan’da

İÇİNDEKİLER

Sabah namazını Eyüp Sultan Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Değerli arkadaşlar sandıktan çıkan sonuç malum, bu koalisyon görüşmeleri sonuç vermeyince tekrar milli iradeye gitmek durumundaydık ve milli iradeye müracat ettik. Ve milli irade dün 1 Kasım ititbari ile istikrardan yana tecelli etti. Ben şaun da çıkan neticenin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bir olalım diri olayım hep birlikte Türkiye olalım.



Üzerimizde çok büyük oyun oynandığını biliyosunuz, tek bayrak dedim, tek vatan dedim, tek millet dedim. Ben tekrar milletime özellikle şükranlarımı ifade ediyorum. Tüm güce o duyulan coşkunun, ülkemizin demokratik bir olgunluğu eriştiğini gördük.

Bir şeyi iyi tespit etmemiz lazım. Acaba dünya medyası bizim ülkemizle bu denli ilgilenirken kendi ülkeriyle neden bu kadar ilgienmiyolar? Bu ülke Erdoğan'ı seçtikten bu yana hala saygı duyamadılar.


KURAN OKUDU
Sosyal medya üzerinden Erdoğan'ın Eyüp Sultan türbesinde kuran okurken çekilmiş ses kaydı paylaşıldı.