Soygunda altın vuruş

Maskeli ve silahlı 2 soyguncu, kuyumcudan 5 kilo altını gasp etti. Kelepçelenen kuyumcu birini yaraladı. Altınlarla kaçmaya çalışan soyguncular, bu kez 100 metre sonra bir ağaca çarptı. Biri araçta sıkıştı diğeri ise kaçtı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Soygunda altın vuruş
İstanbulGaziosmanpaşa'daki Melis Kuyumculuğa dün saat 11.00 sıralarında gelen yüzleri maskeli ve pompalı tüfekli iki kişi içeri girdi. Soyguncular, işyeri sahibi Cihat Tekiner ile çalışanı Barış Kaya'yı silahla etkisiz hale getirip, birbirlerine plastik kelepçeyle bağladı. 5 kilo altın alan 2 soyguncudışarı çıkarken, Tekiner boşta kalan eliyle silahını alıp ateş etti. Soygunculardan biri yaralandı. Yaralı soyguncu plakasız aracın sürücü koltuğuna oturdu.

OTOMOBİLLE KAZA
Soyguncuların otomobili Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi'nde önce park halindeki bir başka araca ardından bir ağaca çarptı. Sürücü araç içinde sıkışıp kaldı, diğer soyguncu otomobildeki altınları da bırakarak yaya olarak kaçtı. Polisler yaralı soyguncuyu odireksiyonun başında yakaladı. Kaçan soyguncu aranırken polis helikopteri havadan destek verdi. İtfaiye ekipleri yardımıyla çıkarılan yaralı soyguncu ambulansla hastaneye götürüldü. Soyguncuların çarptığı park halindeki otomobilin kadın sürücüsü gözyaşlarına boğuldu.

Soygunda altın vuruş-1 Barış SÖZAL

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler