Psikopat enişte!

Develi Kebap'ta bir psikopat, oyun alanındaki çocukların üzerine kezzap attı. Tüm Türkiye bu skandala kilitlendi! Saldırgan ise olayda gözlerini kaybeden çocuğun eniştesi çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2015 Güncelleme 23 Ekim 2015, 00:30
Psikopat enişte!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ataşehir'deki ünlü Develi Kebap'ta geçtiğimiz gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 35-40 yaşlarındaki bir psikopat elinde kezzapla çocukların oyun alanına daldı, arkadaşı ise gözcülük yaptı. Sapık, kimyasal maddeyi çocukların üzerine döktü. Saldırıda avukat Işıl G.'nin 3.5 yaşındaki oğlu Y.K. gözlerini kaybetti. 2 çocuk daha çeşitli yerlerinden yaralandı. Çocukları yaralanan aileler, 120 kameralı restoranda hiçbir kayıt olmamasına tepki gösterdi. Öte yandan kayıtların bir hacker tarafından silindiği öne sürüldü. Tüm Türkiye bu skandala kilitlendi... Emniyet güçleri ise, oyun odasında çocukların üzerine kimyasal madde döken psikopatın ve ona gözcülük yapan arkadaşının peşine düştü.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Polis, avukat anne ile doktor babanın çevresine yoğunlaştı. Saldırganın, olayda gözlerini kaybeden 3,5 yaşındaki çocuğun, teyzesinin eşi C.A.olduğu anlaşıldı. Psikopat enişte ile yardımcısı kısa sürede yakalandı. İfadesi alınan C.A. suçunu itiraf etti, ancak olayın sebebi hakkında konuşmadı.