Zaman, açık açık PKK'ya çalışıyor

PKK’nın tehditle sandığa müdahale ettiği bazı mahallelerde sandığın ilçe merkezine taşınması PKK medyasından daha fazla FETÖ'nün sözcüsü Zaman’ı rahatsız etti.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 28 Eylül 2015, 20:30
Zaman, açık açık PKK’ya çalışıyor

İÇİNDEKİLER

7 Haziran seçimlerinde HDP propagandası yapan, 7 Haziran seçimlerinden sonra PKK'nın eylemlerinin üstünü örtmeye çalışan Paralel Yapı'nın medyadaki manipülasyon üssü Zaman'dan PKK ve HDP'ye destek veren bir manşetle çıktı.

PKK'nın tehditle sandığa müdahale ettiği bazı mahallelerde sandığın ilçe merkezine taşınması HDP ile PKK medyasından sonra Fethullahçı yayı organı Zaman'ı da rahatsız etti.

PKK MEDYASINI KISKANDIRACAK KADAR RAHATSIZ!
3 mahallede gerçekleştirilen bu uygulamayı bölgenin birçok bölgesinde uygulanıyormuş gibi okurlarına duyuran Zaman'ın, bu konuda PKK medyasından daha fazla duyarga kasması dikkat çekti. Gazete bu haberle ilişkili olarak üç farklı haber ve yoruma da yer vererek bu alanda örgüt medyasından daha gayretli olduğunu gösteri.

Kolluk kuvvetlerinin terör örgütü PKK'nın belini kıran operasyonlarını görmezden gelip PKK ve HDP ile ilgili haberlere özel önem veren Zaman'ın, PKK'nın tehditlerinin önüne geçmek için hayata geçirilen sandık taşıma uygulamasından rahatsız olması akıllara Ekrem Dumanlı'nın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığı ziyaret sonrası Gülenci medyada HDP'nin PR'nı yapan yayınları akıllara getirdi.

DEMİRTAŞ'TAN SICAK MESAJLAR
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş da geçtiğimiz günlerde Danimarka'da yaptığı açıklamada Fethullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) tanımadığını ve kabul etmediğini dile getirerek cemaate sıcak mesajlar vermişti.