Kara mizah

Marmaris'teki 5 yıldızlı otelin animatörleri, DAEŞ militanı kılığına bürünüp havuz bastı; turistler kaçacak yer aradı. Bunu fırsat bilen İngiliz medyası, karalama kampanyası başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2015 Güncelleme 14 Ağustos 2015, 01:45
Kara mizah

İÇİNDEKİLER

Her fırsatta Türkiye'yi karalayan İngilizler, Marmaris'teki bir otelde animatörlerin yaptığı DAEŞ şakasını da kaldıramadı! 5 yıldızlı Grand Yazıcı Mares'te kalan çoğu İngiliz turist, havuz başındayken bir anda karşılarında teröristleri gördü. DAEŞ militanı kılığına girip, ellerinde sahte tüfekler ve benzin bidonlarıyla havuzu basan animatörler eğlenirken, turistler şoke oldu. Jason Phythian adlı İngiliz elektrikçi, "Bir militan üzerinde 'benzin' yazan kovayla bana koşup üzerime döktü. Çakmak da çıkardı" dedi. Turistler olayın şokuyla sarsılırken, İngiliz medyasına Türkiye'yi karalama fırsatı doğdu.

'KASITLI YAPILDI'
The Sun gazetesi, "Otel personelinden İngilizlere' iğrenç IŞİD saldırısı" başlığıyla haberi duyurdu. Grand Yazıcı Mares'in Genel Müdürü Mehmet Gönenç ise bu haberlerin Türk turizmini hedef alarak kasıtlı olduğunu söyledi. Hollywood temalı şov yapıldığını belirten Gönenç, şöyle konuştu: "Animasyonun içinde palyaço, Daltonlar gibi karakterler de vardı. Bunlar haberde hiç gösterilmemiş. Çıkan bu haberdeki fotoğraflar kasıtlı olarak kesilip bütün değil parça olarak kullanılmış. Oysa bütüne bakılacak olursa havuz başında müşterilerimiz animasyon ekibimize alkış tutuyorlardı. Bu ve bunun gibi kasıtlı olarak yapılan haberleri otel yönetimi olarak kınıyoruz."