Ölüm seyahati

İşte Benim Stilim'in ünlü yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın yapımcı eşi Emir Şaşmaz, gittiği Ukrayna'da boğazı kesilerek vahşice öldürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2015 Güncelleme 10 Ağustos 2015, 01:14
Ölüm seyahati

İÇİNDEKİLER

Stil yarışmasıyla adından söz ettiren Nazlı Hamarat'ın yapımcı eşi Emir Şaşmaz, geçtiğimiz Cuma günü Ukrayna'da vahşice öldürüldü. Hamarat, Instagram hesabından kocasının fotoğrafı paylaşarak "Başımız sağolsun tüm dostlarımız. Eşimin öldüğü kesinleşti. Allah bize sabır versin. Aşkım miniğim, kocam yok artık. Yanımda olduğunuz beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler" yazdı.

RUS MAFYASI İDDİASI
Özellikle 90'lı yıllarda müzik, dizi, reklam ve klip yapımcılığıyla adının duyurmuş biri olan Emir Şaşmaz, kendisi de bir dönem oyunculuk ve albüm denemeleri yapmıştı. Şaşmaz, twitter hesabı profilinde kendisini "Yapımcı - Şarkı Sözü Yazarı - Menajer - Mücevher Tasarımcısı" olarak belirtiyordu. Ölüm haberini sosyal medya hesabından ilk paylaşan Erol Köse oldu. Köse, Şaşmaz'ın bir süredir Ukrayna'da pırlanta kaçakçılığı yaptığını ve bu nedenle rus mafyası tarafından öldürüldüğünü iddia etti.