Enerjik son!

Muğla'da enerji içeceği içen Eda Dilara kalp krizi geçirip öldü... Ardından bir acı haber de Balıkesir'den geldi... 16 yaşındaki Ömer Suha, alkolle birlikte enerji içeceği kullandı.. Genç sabaha karşı yatağında ölü bulundu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2015 Güncelleme 02 Ağustos 2015, 01:06
Enerjik son!

İÇİNDEKİLER

Eyvah gençlik! Enerji içeceği, alkolle birlikte alınınca tehlikeli bir hal alıyor... Bu karışım bir çok genci ise hayattan koparıyor.. Geçen ay enerji içeceği içtikten sonra kalp krizi geçirip ölen Eda Dilara'dan sonra, şimdi de 16 yaşındaki Ömer Suha hayata veda etti. Balıkesir Ayvalık'ta iki arkadaşıyla birlikte bir apart daire kiralayan lise 3'üncü sınıf öğrencisi Ömer Suha Pınar, önceki gün denize girip, eğlendi. Akşam saatlerinde ise gençler votkayla enerji içeceğini karıştırıp, içmeye başladı. Bir süre sonra kendini iyi hissetmediğini söyleyen Ömer, uyumaya gitti. Sabah olduğunda ise Ömer'i uyandırmaya çalışan arkadaşları başarılı olmadı. Gençler, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden ekipler, Pınar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz gencin cesedi otopsi için Adli Tıp'a gönderildi.

HAYAT DOLU BİRİYDİ
Muğla Fethiye
'de 29 Haziran günü ise bir ayakkabı mağazasının açılış töreninde arkadaşlarına yardım eden Eda Dilara Kocatepe (22), gece kız arkadaşının evine gitti. Burada enerji içeceği içen Kocatepe, 15 dakika sonra "Kalbimde sıkıntı var, yanıyorum" diyerek dışarı çıktı. Genç kız daha sonra arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Eda Dilara burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kızıyla açılışta birlikte olduklarını belirten Eda'nın babası Nahit Kocatepe, "Enerji içeceğini içtikten sonra kızımın kalbi durmuş. Hayat dolu bir kızdı. Bütün dünya başımıza yıkıldı. Allah kimseye böyle evlat acıları göstermesin" dedi.