Kınalı cenaze

Kına gecesi için alışverişe çıkan damat ve babası ile gelinin akrabası eve dönerken geçirdikleri kazada can verdi. Kınadan sonra düğün yapmaya hazırlanan eve ateş düştü. Kaçan sürücüye alkollü tutanağı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2015 Güncelleme 19 Temmuz 2015, 00:00
Kınalı cenaze

İÇİNDEKİLER

Ankara'da bir GSM operatörü firmasında çalışan 23 yaşındaki Ümit Derin ile Aycan Saat Derin, bayramdan önce nikahlandı. Çift, kına gecesini önceki gece gelinin memleketi İzmir'de, düğünü de gelecek hafta Ankara'da yapacaktı. Bu nedenle, ailesini de alarak İzmir'e giden damat, önceki gün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden emekli babası Hüseyin Derin (57) ve gelinin akrabası fayans ustası Bektaş Saat (39) ile birlikte Çiğli'de alışveriş yaptıktan sonra eve gitmek üzere yola çıktı. Ancak Ümit Derin'in kullandığı otomobile kavşakta, Ceyhun Ölmez (29) yönetimindeki hafif ticari araç çarptı. Sağlık ekipleri, Hüseyin Derin ile otomobilden fırlayan evli ve iki çocuk babası Bektaş Saat'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

DAMAT HASTANEDE CAN VERDİ
Yaralanan damat Ümit Derin ile diğer araçtaki Osman Özgür (33), ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan iki yaralıdan Ümit Derin, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralanın durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza haberini alan düğün evinde ağıtlar yükseldi. Bayramın birinci günü meydana gelen kazanın ardından düğün evi cenaze evine döndü, ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Bu arada kazanın ardından kaçan hafif ticari aracın şoförü Ceyhun Ölmez Manisa Turgutlu'da bir köy evinde yakalandı. Hastanede kan testi yapılan Ölmez'in 0.41 promil olduğu ortaya çıktı. Kaza yerinden kaçması ve kazadan 6-7 saat sonra yakalanması üzerine Ölmez hakkında alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı.