Firari eşkiya!

Hastaneye tedaviye getirilen mahkum, su verme bahanesiyle yanına oturan eşinden silahı aldı. Jandarmaları ve 3 sivil vatandaşı yaralayıp eşiyle birlikte sırra kadem bastı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2015 Güncelleme 08 Temmuz 2015, 00:53
Firari eşkiya!

İÇİNDEKİLER

ANKARA Sincan Cezaevi'nde çeşitli suçlardan mahkum olan Eyüp Hızarcı, rahatsızlığını bahane edip hastaneye sevkini yaptırdı. Jandarmalar gözetiminde dün sabah Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Hızarcı, dışarıda bir müddet dinlenmek için kaldırıma oturdu. Bu sırada yanına eşi olduğu belirtilen bir kadın geldi.

ATIŞA HAZIR SİLAHI VERDİ
Jandarmalardan izin alıp kocasına su vermek istediğini söyledi. Genç kadın, Hızarcı'nın yanına çöktü. Jandarmanın dalgınlığından faydalanıp, beline sakladığı silahı Hızarcı'nın eline tutuşturdu. Ardından hızla olay yerinden kaçmaya başladı. Elleri kelepçeli olan Hızarcı da, atışa hazır haldeki silahla jandarmaları hedef aldı. Uzman çavuş B.A (27) ve er Z.Ö'yü (25) diz ve diz altı bölgesinden yaraladı. Kelepçeli olarak kaçmaya devam etti. Hastane dışına doğru kaçarken karşısına çıkan B.K. (45), Ş.A. (72) ve İ.K. adlı kişileri de yaraladı. Ankara polisi alarma geçti. Firari mahkum ve eşini yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.