Kılıçdaroğlu'nun o videosu hala gündemde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gaflarına alışmıştık ama bu son yaptığı diğerlerini unutturacağa benziyor. Kılıçdaroğlu, gittiği bir gecekonduda ezan okunmadan önce orucunu açınca yine malzeme konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun birkaç yıl önce çekilen bu görüntüleri sosyal medyada yeniden popüler oldu ve en çok izlenen videolar arasına girdi.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 26 Haziran 2015, 18:46
Kılıçdaroğlu’nun o videosu hala gündemde

İÇİNDEKİLER

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'bunu da yaptı' dedirtecek görüntüleri bu ramazan yeniden gündeme gelerek sosyal medyada en çok izlenen videolardan biri oldu.

Görüntülerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ve Aylin Nazlıaka ile birlikte ziyaret ettiği bir gecekonduda ezanı beklemeden orucunu açması dikkat çekiyor.

Bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen vatandaşlardan bazıları ise 'Daha ezan okunmadı' derken Aylin Nazlıaka'nın ise Kılıçdaroğlu'nun kulağına eğilerek "Başkanım ezanı beklese miydik?" demesi dikkat çekiyor.


Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Aygün'ün ezanın okunmasıyla beraber hiçbir şey olmamış gibi yemelerine devam etmeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.
Sosyal medyada yeniden gündeme gelen ve en çok paylaşılan videolar arasında yer alan görüntünün birkaç yıl öncesine ait olduğu belirtiliyor.