Kasetçi vakfın başkanından tehdit!

Latif Erdoğan’ın açıklamalarının ardından savcılık soruşturma başlatmıştı. Soruşturma haberinin medyada yayınlanmasının ardından Fethullah Gülen’in yanına kaçak Mustafa Yeşil, Twitter’dan 7 Haziran seçimleri sonrasına yönelik tehditler savurdu.

Giriş Tarihi 19 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 19 Mayıs 2015, 19:04
Kasetçi vakfın başkanından tehdit!

İÇİNDEKİLER

Latif Erdoğan AHaber'e yaptığı açıklamaların yankısı sürüyor. Latif Erdoğan'ın "Meral Akşener'in ve Kemalettin Özdemir'in iftira kasetini bana Mustafa Yeşil izlettirmek istedi" şeklindeki açıklamalarının ardından savcılık soruşturma başlatmıştı.

ABD'DEN TEHDİT ETTİ: "GELDİĞİMDE İŞİNİZ BİTMİŞ OLACAK"
Soruşturma haberinin medyada yayınlanmasının ardından Fethullah Gülen'in yanına kaçak Mustafa Yeşil, Twitter'dan 7 Haziran seçimleri sonrasına yönelik tehditler savurdu. Bugün Twitter'dan yazdığı mesajlarla siyasi iktidarı ve medyayı tehdit etmeye devam eden kasetçi vakfın başkanı Mustafa Yeşil, ne zaman döneceğini açıklamazken "Geldiğimde işiniz bitmiş olacak" dedi.

İSRAİL İMAMI HARUN TOKAK İSRAİL'DEN HEDEF GÖSTERDİ
Fetullah Gülen'e dava açtığı için Paralelci polisler tarafından seks kaseti çekilen Emekli Savcı Nuh Mete Yüksel'in görüntülerini Hürriyet'e sızdıran Harun Tokak ise 17 Aralık operasyonundan sonra İsrail'e kaçtığı biliniyor. İsrail imamı olarak görev yapan Harun Tokak ne zaman döneceğini açıklamazken Twitter'dan gönderdiği mesajlarla tutuklanmaktan çekindiği için gelmediğini söyledi. Latif Erdoğan'ın dün Çağlayan Adliyesi'nde tanık olarak verdiği ifadeyi de diline dolayan Harun Tokak "Bu gün bir Muhbir, savcıya hizmet yapılanmasını anlatmış sen kırk sene o yapıyı oluşturanlardan değil miydin? itirafcı mısın iftiracı mısın" diyerek hedef gösterdi.