Zeynep kurtuldu

Lösemi hastası Zeynep'e uygun ilik Almanya'da bulundu. Ancak nakil için 80 bin TL gerekiyordu. TAKVİM'in haberiyle küçük kız için 98 bin TL toplandı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Zeynep kurtuldu
Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde lösemi hastası Zeynep Kaçar'a (6) TAKVİM'in "Zeynepbi yaşatalım" başlığı ile verdiği haberden ardından büyük destek geldi. Hayırseverler ailenin açtığı yardım hesabına 98 bin TL para yardımında bulundu. Safinaz-Metin Kaçar çiftinin ilkokul birinci sınıfa giden lösemi hastası kızları Zeynep Kaçar'ın ilik bulunmasına rağmen ailenin tedavi masraflarını karşılayamadığına ilişkin haberin TAKVİM Gazetesi'nde yer alması üzerine aileye destek çığ gibi büyüdü. Ailenin bankada açtığı ve Ergani Kaymakamlığı'nın da internet sitesinde duyurduğu banka hesabına 2 günde 98 bin lira yatırıldı.

80 BİN TL YATIRILDI
Toplanan paranın 80 bin TL'si sadece bir hayırseverin tek başına yatırdığı ortaya çıktı. Aileye yardım için Diyarbakır, Antalya Büyükşehir Belediyeleri ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de seferber oldu. Ayrıca, Ergani Kaymakamlığı da ilik nakili ücretinin SGK tarafından karşılanacağını belirtti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler