Adamlık cinayeti

Yasemin Sönmez, kendisini taciz eden eski iş arkadaşını öldürdü. 7 yıl hapis yattı. Tahliye olup Hakan Şengül'le nişanlandı. 'Sen nasıl erkeksin' deyince canından oldu

Giriş Tarihi 24 Nisan 2015, 00:00 Güncelleme 24 Nisan 2015, 00:31
Adamlık cinayeti

İÇİNDEKİLER

Antalya'da akıllara durgunluk veren nişanlı dehşeti yaşandı. Kendisine cinsel saldırıda bulunan iş arkadaşını 17 kez bıçaklayarak öldüren evli 1 çocuk annesi Yasemin Sönmez, 7 yıl 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye oldu. Cezaevinden çıktıktan sonra eşinden boşandı. Bir otelde şef garson olarak çalışan Hakan Şengül'le tanıştı. İkili, geçen 1 Kasım'da nişanlandı. Tarihler 14 Kasım'ı gösterdiğinde çift, tavla oynamak istedi. Ancak aralarında tartışma çıktı. Şengül, nişanlısını 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cesedi ormanlık alana bırakıp kaçtı. Cinayetten 2 saat sonra polise teslim oldu ve tutuklandı. Duruşmada ise şok edici ayrıntılar ortaya çıktı. Katil zanlısı olayla ilgili şunları aktardı: "Nişanlımın Emrah G. adlı biriyle görüştüğünü duydum. Ancak, inkar edince ona güvendim. Olay günü tavla oynamaya giderken arabam bozuldu. Yasemin de bana "Sen ne biçim erkeksin" gibi hakaret etti. Ağır küfürlerle üzerime gelince elimdeki bıçakla bacağına vurdum. Sonra kendimi kaybetmişim. Hatırlamıyorum." Tarafları dinleyen mahkeme heyeti, Sönmez ile yazışan Emrah G.'nin tanık olarak getirilmesine karar verip, duruşmayı erteledi.

Yasemin Sönmez, eski mesai arkadaşının tacizine uğradı. Evli ve bir çocuk annesi Sönmez, bu duruma ağır tepki verdi. Tacizsini 17 yerinden bıçaklayıp öldürdü. 9 yıl sonra kendi de nişanlısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.