CHP'de Fuat Avni korkusu!

Fuat Avni'yle doğrudan mesajlaşmalar ve Sümeyye Erdoğan'a suikast iddialarının hedefinde hem paralel yapı hem de CHP'li Umut Oran var.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 23 Şubat 2015, 01:27
CHP’de Fuat Avni korkusu!

İÇİNDEKİLER

Suikast iddialarının hedefinde olan isimlerden birisi olan CHP'li Umut Oran'ın bu konuyla ilgili vereceği yanıtlar büyük merak konusu haline geldi. Umut Oran'dan hala net bir açıklama yok. Oran yapacağını açıkladığı basın toplantılarını 2 kez iptal etti.

ERDOĞAN O İDDİALARI DOĞRULAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan da tuzağı doğruladı. Malatya'da kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik tehditler olduğunu anlattı.

UMUT ORAN ÇARK ETTİ

Star ve Akşam gazeteleri günlerdir Emre Uslu'nun Fuat Avni kod adıyla CHP'li umut Oran'la yazışmasını haberleştiriyor. CHP'li oran haberleri yalanlayıp, kameralar karşısında tüm gerçekleri açıklayacağını söyledi. Hatta bunu 17 Şubat Salı günü Twitter'dan duyurdu.



UMUT ORAN CESARET EDEMEDİ

17 Şubat 15.15'te TBMM'de basın toplantısı düzenleyeceğini ilan eden Oran kendisi hakkındaki iddialara kameralar karşısında cevap veremedi.

ORAN-FUAT AVNİ İLİŞKİSİ

Aradan geçen birkaç günde haberler giderek daha da şok edici hale geldi. Son olarak paralel yapının lideri Fethullah Gülen'in Sümeyye Erdoğan'a suikast planı yaptığı bunun da Emre Uslu aracılığıyla Umut Oran ile paylaşıldığı yazıldı.

CHP'YE DERİN SESSİZLİK HAKİM

Oran konuşmayınca haberciler CHP'li kurmaylara mikrofon uzattı. O isimlerden biri de genel sekreter Gürsel Tekin'di. Fakat onun sözleri akıllara durgunluk verecek cinstendi. Tekin haddini aşarak iktidara gelirlerse o haberlere imza atan medya organlarına el koyacaklarını açıkladı.

GÜRSEL TEKİN HADDİNİ AŞTI

Soğuk duş etkisi yaratan o sözler siyasilerden de gazetecilerden de büyük tepki çekti. Gürsel Tekin haddini aşan o konuşmasında sonra yeniden kameralar karşısına geçerek "Sözlerimin arkasındayım" dedi.

DİKTATÖR CHP!

Hukuk devletini hiçe sayan Gürsel Tekin, "Çok açık söylüyorum kirli ve suça bulaşmış gazetelere el konulacak. Hiç kimse bizim özgürlük anlayışımızı eleştiremez. Hele bunlar hiç eleştiremez ben ne söylediğimi çok iyi biliyorum." diyerek tekrar hayrete düşürdü.