Molotof koalisyonu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2015 Güncelleme 21 Şubat 2015, 02:08
Molotof koalisyonu

İÇİNDEKİLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sivas Valiliği'ne yaptığı ziyarette önemli açıklamalar yaptı. TBMM'deki "İç Güvenlik Paketi" görüşmelerine değinen Davutoğlu, muhalefetin şiddet ve kavga çıkardığını söyledi ve ekledi:

'ÖYLE YA DA BÖYLE GEÇECEK'
"
Bu yasayı engellemek için Meclis'i şiddet ortamına dönüştürenler, halka hesap veremezler. Hepsi birden molotofkokteylini savunuyorlar. Bunlar molotofçu koalisyon. Gerekirse sabaha kadar oturumlar sürer ama bir daha bu ülkede molotofkokteyliyle yanmış genç kızlarımızı görmek istemiyoruz. Vandallara izin vermeyeceğiz. Meclis'te merdivenden düşerek yaralanan CHP'li, bir başka CHP'liyi tutmak isterken merdivenden düştü. Ortada hiçbir AK Parti'li yok. Bu tür bir tutumla TBMM'nin itibarını zedelemeye dönük faaliyetler, Meclis adabına da yeminin ruhuna da aykırı. Ülkenin huzuru için adım atılmasını öngören bu yasa, öyle veya böyle bu meclisten inşallah geçecek."

YAZICIOĞLU'NA SON GÖREV
Helikopter kazasında hayatını kaybeden eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu (92) yaşamını yitirdi. Anne Yazıcıoğlu için Sivas Ulu Camii'nde tören düzenlendi. Törene Başbakan Davutoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve çok sayıda kişi katıldı. Fidan Yazıcıoğlu'nun cenazesi, Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.