Havai Fişekçi

Orhan Pamuk'la adını duyurmayı başaran Karolin Fişekçi, unutulmaya başlayınca tekrar harekete geçti. Manken Tuğçe Kazaz'a "IŞİD'e cariye olsun" diyerek gündeme geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2015 Güncelleme 06 Şubat 2015, 00:00
Havai Fişekçi

İÇİNDEKİLER

Manken Tuğçe Kazaz, son dönemlerde yaptığı ilginç açıklamalarla gündeme geldi. Bazı kesimler kendisini destekledi, bazıları ise tepki gösterdi. Bu kez Karolin Fişekçi sahneye çıktı. Kazaz'a çirkin teklifte bulundu. Kazaz, son olarak Atatürk'le ilgili attığı twit yüzünden kendisini savunurken şöyle demişti: "Ben Atatürk düşmanı değilim, sizin putlaştırdığınız Atatürk'ün düşmanıyım. Benim inancımda putlara yer yok, sizinkini artık biliyorum. Ben cüretimi sizin gibi putlardan değil de Allah'tan aldığım için sizin gibi ağza alınmayacak sözler sarf etmek yerine, inanmadığım, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan zihniyetlerin oyunlarına gelip sizin gibi çirkinleşmeyeceğim. Ayrıca, hiçbir zaman Budist olmadım" dedi. Ancak yine de kendisini eleştirenler sona ermedi.

KİTABINI EROTİK POZLA TANITTI
Birkaç yıl önce Orhan Pamuk'un sevgilisi olduğunu söyleyerek gündeme gelen, hatta yazdığı kitabının reklamını erotik pozlarla yapan Karolin Fişekçi, Kazaz'ın bu açıklamalarını fırsat bildi. Hemen bir tepki twiti atıp ünlü mankeni eleştirdi. Ama bunu yaparken de ahlak kurallarını yıktı geçti: "Yaa bırakın şu manken eskisi kızı. Sürekli konuşup ekmeğine yağ sürmeyin. Atatürk'ü beğenmiyorsa, rahat batıyorsa gitsin IŞİD'e cariye olsun" dedi. Ardından, "Ben bu kızı Kenan ile birlikte iken Kenan'ın ona yaptığı doğum günü zamanında görüp tanımıştım. Aklı bir karış havadaydı" şeklinde yazdı. Bu açıklamayla yeniden gündem yaratmaya çalıştı. Kazaz ise "Benim amacım kişilerle polemiğe girmek değil. Hakkımda o yazıları yazan şahsı tanımıyorum. Ben memleketimiz yararına bir twit attım" dedi.