Babacan

Mafya babası Çakıcı, özel izinle hasta annesini ziyaret edip cezaevine döndü. Husumetli olduğu Ergin kardeşlerin ağabeyi ise zeytin dalı uzattı: Bu savaş bitsin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2014 Güncelleme 17 Kasım 2014, 01:58
Babacan

İÇİNDEKİLER

Mafya babası Alaattin Çakıcı ile Nuri Ergin arasındaki husumetin bitmesi için çağrı yapıldı. Ergin kardeşlerin ağabeyi Nejat Ergin, Çakıcı'ya barış elini uzattı. Çete liderliği ve cinayete azmettirme gibi suçlardan aldığı hapis cezalarını Kırıkkale Cezaevi'nde çeken Alaattin Çakıcı, önceki gün hasta annesi Şakire Çakıcı'yı özel izinle ziyaret etti. 6 saatlik ziyaret için cezaevinden çıkan Çakıcı için güvenlik alarmı verildi. Çünkü mafya babasının annesi Uğur Kılıç'ı öldürttüğü üvey oğlu Onur Özbizerdik ve hapis yatan hasımı Nuri-Vedat Ergin kardeşlerin lideri olduğu "Karagümrük Çetesi" Çakıcı için tehditti. Karagümrük Çetesi'nin saldırı düzenleme tehdidine karşı güvenlik üst düzeye çıkarıldı. Çakıcı ise 6 saatlik ziyaretin ardından cezaevine geri gönderildi.

BABALAR, REİSLER DÖNEMİ BİTTİ

Mafya babaları arasındaki kavgada dün "Durun" sesi yükseldi. "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin, kardeşinin adamları tarafından Alaattin Çakıcı'ya saldırı düzenleneceği yönündeki iddiaları yalanladı. Söz konusu husumetin bitmesini istediklerini söyleyen Ergin, şöyle devam etti: "Asla annesini ziyaret eden birisine karşı böyle bir saldırı düşünülemez. Artık böyle kavgaların bitmesi lazım. Hepimizin evlatları var. Yanlışlara 'Dur' dememiz lazım. Kardeşlerim 21 yıldır cezaevinde. Onlar da artık bu savaşın durmasını istiyordur. Babalar, reisler, çeteler dönemi bitmiştir. Tek baba devlettir. Artık farklı, güçlü bir Türkiye var."