Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı trafik kazası geçirdi

Giriş Tarihi 11 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2014, 02:29
Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi!

İÇİNDEKİLER

Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı Haluk karakteriyle sevilen sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı, Bursa'nın İznik ilçesinde motosikleti ile kaza geçirdi. Kazada yaralanan Karadağlı, helikopterle İstanbul'a getiriliyor.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Bursa'nın İznik ilçesinde motosikletiyle kaza yaparak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tamer Karadağlı, 30 kişilik motosiklet grubuyla öğle saatlerinde İznik'e geldi. Motosikletiyle ilçenin tarihi mekanlarını gezen Karadağlı, Müşküle köyü civarında kaza yaptı. Virajı alamayan Karadağlı'nın motosikleti devrildi. Yaralanan Karadağlı'ya ilk müdahaleyi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen 112 ekibi olay yerinde yaptı.

Bileklerinde kırık olduğu belirlenen ünlü oyuncu için hava ambulansı istendi. Kaza mahallindeki boş araziye inen helikoptere konan Karadağlı, İstanbul'daki bir hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından motosiklet grubu yollarına devam etti.

'HAVUÇ' AÇIKLADI: DURUMU İYİ
Öte yandan olayı haber alan 'Havuç' Furkan Kızılay da hastaneye geldi. Ziyaretin ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kızılay, "Yarın tekrar geleceğiz. Bizler konuştuk gayet iyi, morali de yerinde. Bir sıkıntısı yok. Daha detaylı bilgiyi daha sonra alabilirsiniz dedi.

Kızılay, açıklamasının ardından hastaneden ayrıldı.