Milyoner çıktı

Otobüsün altında kalarak ölen "Garip" olarak bilinen 75 yaşındaki Mehmet Keleş'in iki banka hesabında 1 milyon TL'nin üzerinde parası bulunduğu ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2014 Güncelleme 29 Eylül 2014, 00:00
Milyoner çıktı

İÇİNDEKİLER

Konya'da "Poşetli Dede" ve "Garip" olarak tanınan yaşlı adam önceki gece yolcu otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Sokaklarda yaşayan 'Garip' için ilginç iddialar ortaya atılmıştı. Kimileri 'Çok zengin', kimileri ise 'Atom mühendisi' olduğunu iddia etmişti. 'Poşetli Dede'nin ilk etapta hiçbir yakınına ulaşılamadı. Ancak kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı.

HASTANEYE AKIN ETTİLER
Kazanın ardından kimsesiz adamın isminin Mehmet Keleş olduğu belirlendi. Cenazenin bulunduğu Beyhekim Devlet Hastanesi'ne Çorum'dan bir yakının gelerek cenazeyi almak istedi. Ancak savcı birinci dereceden yakın olmadığı gerekçesiyle Mehmet Keleş'in cenazesini teslim etmedi. 15 günlük süre zarfında birinci dereceden yakınlarının başvurmaması halinde "Poşetli Dede"nin kimsesizler mezarlığına defnedileceği ifade edildi.

ADI AÇIKLANMADI !
Yıllardır Konya'da para toplayarak geçimini sağlayan Mehmet Keleş'in paraları kimliği açıklanmayan bir esnafa teslim ettiği belirtildi. Esnafın kendisine verilen paraları da Mehmet Keleş için açtığı bir hesapta tuttuğu ortaya çıktı. Mehmet Keleş'in ölüm haberinden sonra esnafın 1 milyon TL'nin üzerindeki parayı emniyet güçlerine teslim ettiği öğrenildi.

AKRABALARI ALAMAYABİLİR
Halen hastane morgunda bekleyen cenazenin Mehmet Keleş'in yakınlarının olduğunun tespit edilmesi gerektiği belirtildi. Öte yandan, Mehmet Keleş'e ait milyon TL'nin üzerindeki paranın akrabalarına hemen teslim edilmesinin mümkün olmadığı, bunun için gerekli olan resmi prosedürlerin tamamlanmasının gerektiği kaydedildi.