"Kur'an'dan çok Gülen'in kitapları okunur"

Her hafta A Haber’de yayınlanan Deşifre programı paralel yapı ile ilgili yine bomba gibi bir dosya ekrana getirdi.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2014, 02:05
Kur’an’dan çok Gülen’in kitapları okunur

İÇİNDEKİLER

Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programında bu hafta 'Paralel Örgütün Medya Yapılanması' ele alındı.

Paralel yapı mağduru gazeteciler, malum yapı tarafından nasıl mobbinge uğradıklarını bir bir anlattı A Haber ekranlarında.

"CEMAATİN NEYE HİZMET ETTİĞİ BELLİ DEĞİL"

"Cemaatin tabanındaki insanların çok saf ve temiz olduklarına inanıyorum." diyen Taha Yasin Alan Fakat Cemaatin neye hizmet ettiğini bilmediğini malum yapıyı Gülen'in bedduasından sonra tanımaya başladığını ifade etti.

"KUR'AN'DAN ÇOK GÜLEN'İN KİTAPLARI OKUNUR"

Hizmet Hareketi içerisindeyken her çarşamba sabahları saat 7'de Gülen'in hutbelerinin dinletildiğini ifade eden STV eski çalışanı Alan, "Cemaatte Kuran'dan çok Gülen'in kitapları okunur. Personelin hepsi CHP'ye oy vereceğim dedi. Ben AKP dedim,dışlandım" şeklinde sözler sarf ederek çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

AK PARTİ'YE OY VERENLERE MOBBİNG!

Paralel yapı medyası içerisindeyken maruz kaldığı kötü muameleyi tüm çıplaklığıyla anlatan Taha Yasin Alan, "Bir tek ben AK Parti'ye oy vereceğimi dediğim için bana karşı mobbing başlattılar." diyerek mevzu bahis medya organları içerisinde dönen kirli oyunları gözler önüne serdi.

"CAMİLER KAPANSIN AMA CEMAAT EVLERİN KAPANMASIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı ödül töreninde iki ödül alan kameraman Yasin Alan, "Beni ikna odasına aldılar, her şey orada koptu. Müdürüm bana Camiler kapatılsın, evlerimize dokunulmasın dedi. " şeklinde sözler sarf etti.