Darpadağın

Erkek arkadaşından dayak yiyen Nejla Ünyeli ortalığı birbirine kattı. Feryatları bitmek bilmeyen alkollü kadın zorda olsa hastaneye kaldırıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2014 Güncelleme 22 Eylül 2014, 00:00
Darpadağın

İÇİNDEKİLER

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan Nejla Ünyeli (29) önceki gün erkek arkadaşıyla birlikte Yeşilyayla Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanına gitti. Çift burada bir süre yemek yiyip alkol aldı. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde ikili alkolün de etkisiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki sevgili işyeri çalışanları tarafından dışarı atıldı.

SİNİR HARBİ
Tartışma daha da büyüdü. Ünyeli'yi erkek arkadaşı darp etmeye başladı. Genç kadının çığlık atması üzerine genç adam yaya olarak kaçtı. Nejla Ünyeli'nin feryatlarını duyan vatandaşlar ise polise haber verdi. Ekipler, yüzünde darp izleri bulunan talihsiz kadını sakinleştirmek istedi. Ancak başarılı olmadı. Sinir krizi geçiren Nejla Ünyeli polise kendisini döven erkek arkadaşının yanına getirilmesini istedi. Uzun süren uğraşların sonucunda alkollü kadın hastaneye kaldırıldı. Nejla Ünyeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ise sırra kaden basan dayakçı sevgilinin peşine düştü.