Umutlar yeşerdi

7 yıldır Gülsüm Kabadayı'nın annelik yaptığı felçli Rus genç Umut, artık tek başına oturuyor, başını dik tutabiliyor. En önemlisi de 'Anne' diye sesleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2014 Güncelleme 03 Eylül 2014, 00:32
Umutlar yeşerdi

İÇİNDEKİLER

Azmin, fedakarlığın en güzel örneğini sunuyor Gülsüm anne... Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bir yakınına refakat ederken gördüğü ve bakımını üstlendiği felçli Umut isimli Rus gence 7 yıldır bakıyor. Gece-gündüz Umut'un yanından ayrılmayan Gülsüm Kabadayı'nın çabaları ve gördüğü tedavinin ardından Umut, artık başını dik tutabiliyor, elini kaldırabiliyor.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Gülsüm anneyi en çok sevindiren ise Umut'un oturabilmesi ve ayaklarında his oluşmaya başlaması. "Anne" diyen Umut, karşısındaki hareketli cisimleri de artık gözüyle takip edebiliyor. Doktorların tedavisi için "Sosyal hayata daha fazla girmesi gerekiyor" tavsiyesi üzerine Gülsüm anne, Umut'u Antalya'daki çeşitli etkinliklere götürmeye çalışıyor. Son olarak Umut'un akvaryuma götüren Gülsüm Kabadayı, "Onun yüzündeki mutluluğu görünce ben daha da mutlu oluyorum. Umarım daha güzel günler göreceğiz" diyor.