Boğazacı Köprüsü

Psikolojik sorunları olan genç, köprüye çıktı. Başına dayadığı silahla hayatına son verdi. İntihar nedeniyle köprüde uzun araç kuyrukları oluştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2014 Güncelleme 22 Ağustos 2014, 00:00
Boğazacı Köprüsü

İÇİNDEKİLER

İstanbul Boğaziçi Köprüsü dün silahlı bir intihar vakasına sahne oldu. Olay, Boğaziçi Köprüsü'nde dün 07.30'da meydana geldi. Feriköy Ortancaaralığı Sokak'taki bir yaşayan Ulaş Kartal Mertsöz (23) askerliği bittikten sonra iş bulamadı ve psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Dün sabah ise Mertsöz köprüye geldi. Ankara istikametinde köprü korkuluklarına tırmandı. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Ekipler, bir süre Mertsöz'ü ikna etmeye çalıştı. Ancak genç adam ikna olmadı. Bu sırada elindeki ruhsatsız tabancasını kafasına dayayıp tetiğe bastı.

KANLAR İÇİNDE DÜŞTÜ!
Başından yaralanan Mertsöz, kanlar içinde köprüden denize düşüp gözden kayboldu. Polis, Mertsöz'ü bulmak için arama çalışması başlattı. Olay nedeniyle Boğaziçi Köprüsü'nde uzun araç kuyrukları oluştu. Mertsöz'ün adam yaralama ve çeşitli suçlardan çok sayıda sabıka kaydı olduğu belirtildi.

Ulaş Kartal Mertsöz'ü polis ve diğer sürücüler uzun süre ikna etmek için çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Genç adamdan geriye vatani görevini yaptığı sırada çekildiği bu fotoğraf kaldı.

MUSTAFA KAYA