Çamaşır makinesinde korkunç ölüm

2 kardeş evde saklambaç oynarken 4 yaşındaki kız çocuğu çamaşır makinesine saklandı. 6 yaşındaki ağabey oyun için kapağı kapatıp makineyi çalıştırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2014 Güncelleme 17 Ağustos 2014, 00:00
Çamaşır makinesinde korkunç ölüm

İÇİNDEKİLER

Erzurum'un Oltu ilçesinde 4 yaşındaki kız çocuğu oyun oynarken 6 yaşındaki abisinin saklandığı çamaşır makinesini çalıştırması sonucu hayatını kaybetti. Oltu ilçesinde Yasin Haşimoğlu Mahallesi'nde yaşayan ailenin 4 yaşındaki kızı İrem Ö., annesi mutfakta ekmek yaparken abisi 6 yaşındaki Kerem Ö. ile saklambaç oynamaya başladı. Küçük kız ağabeyinden saklanmak için için çamaşır makinesinin içerisine girdi. Bir süre sonra kardeşini çamaşır makinesinin içerisinde bulan Kerem Ö., oyun olsun diyerek küçük kızın üzerine kapağı kapatıp, çalıştırdı. Abisinin daha sonra haber vermesi üzerine annesi ve dayısı tarafından makineden çıkartılarak hastaneye kaldırılan İrem, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Küçük kızın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

FİLM GERÇEK OLDU
Benzer olay Güneşi Gördüm filmindeki bir sahnede de yaşanmıştı. İki küçük kardeşin baktığı bebek kirlenince o sahne yaşandı. Kardeşler makineye atarak yıkamak istedikleri bebeğin ölmesine neden olmuşlardı.