Kendini Bild'mez!

TAKVİM, Başbakan için "Hoş gelmediniz" başlığını atan Bild'i eleştirdi. Cevap anında Hürriyet'ten geldi... Manastırdan çıkan Özkök, tüm ilişkilerini köşesinde itiraf etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2014 Güncelleme 29 Mayıs 2014, 01:49
Kendini Bild’mez!

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan'ın Hürriyeti'nde yayın yönetmenliği yaptı! Skandal haberlere imza attı! Görevi bıraktıktan sonra "Ben de hata yapmış olabilirim" diye dert yandı! Gündemden düşünce de dikkat çekmek için kılıktan kılığa girerek şov yaptı! Bir ara Budizm'e merak sardı! Son olarak Miraç Kandili'nde, Yunanistan'ın Halkidiki Yarımadası'nda bulunan Aynaroz Manastırı'na kapandı. Ancak Ertuğrul Özkök bu kez kendi köşesinde ters yaptı! Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyareti için "Hoş gelmediniz" başlığını atan Alman gazetesi Bild, Özkök'ün dünkü köşesinde yer aldı!

DOSTLUĞA BAK
Özkök önce "Bak kardeşim, o gazetenin adı Bild, bizimkinin Hürriyet. Onun sahibi Alman, bizimkinin Türk. Orada havuz kanunları geçmez" diye yazdı! Ardından "Bazı temel bilgiler" adlı bir başlık açıp kendini yalanladı: "Kai Diekman, Hürriyet gazetesinin yönetim kurulu üyesidir. Bild'in bağlı olduğu Axel Springer Grubu'nun Doğan TV'de yüzde 12 civarında hissesi mevcuttur."