TEM'de zincirleme kaza!

TEM otoyolu İzmit mevkisinde 24 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 5'i ağır 29 kişi yaralandı.

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2014, 00:00 Güncelleme 21 Mayıs 2014, 03:28
TEM’de zincirleme kaza!

İÇİNDEKİLER

TEM otoyolu Bekirdere viyadüğünde henüz belirlenemeyen bir nedenle 2 yolcu otobüsü, 14 TIR ve 4 otomobilin bulunduğu 24 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.



Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otoyolun Ankara istikameti kaza nedeniyle ulaşıma kapandı.

ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI

Kaza, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun Bekirdere Rampası Ankara istikametinde meydana geldi. 30 aracın birbirine girdiği zincirleme kazaya yolcu otobüsü ve TIR'lar da karıştı. Kazada çok sayıda yaralının olduğu öğrenilirken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.



KOCAELİ VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, TEM otoyolunda 2 yolcu otobüsü, 18 tır ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 5'i ağır 29 kişinin yaralandığını bildirdi. Topaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın TEM otoyolu Gültepe mevkisinde meydana geldiğini belirterek, kaza nedeniyle şu anda 29 yaralının kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Vali Topaca, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.