Lozan'da ne kaybettik?

Ergün Diler ve Bekir Hazar A Haber'de yayınlanan Yaz-Boz programında Lozan dosyasını açtı.

Giriş Tarihi 27 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 27 Nisan 2014, 02:30
Lozan’da ne kaybettik?

İÇİNDEKİLER

A Haber'de ekranlara gelen Takvim Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve Yazar Bekir Hazar'ın sunduğu Yaz-Boz'da bu hafta Türkiye üstüne oynanan kirli oyunlar ve Lozan dosyası ele alındı.



Dünyaca ünlü Yahudi Müzisyen Gilad Atzmon, Rotschild Hanedanı ve kuklalarını deşifre etti. Soros'un Türkiye üzerindeki planı nedir? neden birçok ülke meydana gelen ayaklanmaların arkasında hep o çıktı? Gilad Atzmon, Soros'un kirli ilişkilerini gözler önüne serdi. Rothchild Ailesi'nin dünya organizasyon şemasındaki sır nedir? Yahudi Müzisyen Gilad Atzmon bir bir her şeyi bütün gerçekleriyle anlattı.



Türkiye Cumhuriyeti'nin yıllarca zafer diye anlatılan Lozan'da neler kaybettiği, Türk milleti için Lozan'ın bir zafer mi yoksa hezimet mi olduğu sorusu Yaz-Boz programında cevabını buldu.



Yaz-Boz'un el attığı bir başka konuda İsviçre'deki Baronlar ve para transferi oldu. Yazboz dünya para İmparatorlarının bankasını Lozan'da buldu. Mevlüt Yüksel Lozan'ın imzalandığı saraya ve Türk heyetinin kaldığı UŞİ Şatosu'na girdi...



Lozan Antlaşması ile ilgili önemli konuların konuşulduğu Yaz-Boz programı sosyal medya da gündeme oturdu: