Bülent Keneş'ten skandal tweet

Sürekli AK Parti'ye saldırmak için koşullanmış Gülen örgütünün tetikçileri saçmalamaya ve saçmaladıkça da alay konusu olmaya devam ediyor

Giriş Tarihi 14 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 14 Nisan 2014, 21:02
Bülent Keneş’ten skandal tweet

İÇİNDEKİLER

30 Mart seçimlerinden umduğunu bulamayan ve vatandaşın tokadını yiyen Gülen örgütünün tetikçileri şimdi de twitter üzerinden saldırmaya başladı. Kamuoyunu yanlış yönlendirmek için her türlü yalan ve iftirayı kendilerine uygun gören Gülen örgütü ahlaksızlıkta ve terbiyesizlikte sınırları aşmaya devam ediyor.

HAVA OLAYLARINI BİLE AK PARTİ'YE BAĞLADI
Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş twitter'da en çok saçmalayanlar arasında birinci sıraya yerleşmek için tüm çabalarıyla saldırıyor. Keneş, daha önce de sadece karalamak için defalarca yalan söylemekten ve iftira atmaktan geri durmamıştı. Ama Keneş'in twitter hesabından attığı tweet her şeyi gözler önüne serdi. Türkiye'de olan her kötü olayı AK Parti hükümetine bağlayan Gülen örgütünün tetikçilerinden Keneş bu defa pes artık dedirtti. Keneş, Malatya'daki kayısı donu meselesini bile Ak Parti'ye oylara bağladı.

KENEŞ'İN TWEET'İNE ŞAMİL TAYYAR'DAN BOMBA CEVAP
Malatya'daki kayısı donu meselesini bile Ak Parti'ye oya bağlayan Bülent Keneş'e cevabı Ak Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar verdi. Tayyar, "Malatya'da kaysıdaki don vakasını Akparti'ye verilen oylara ilahi ceza gibi görmek için beyne de don vurması gerekir" diye yazdı.

İşte Şamil Tayyar'ın o tweeti

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU
Hava olaylarını bile AK Parti'ye bağlayan Bülent Keneş twitter'da alay konusu oldu.