"Gülen, Türkiye'yi işgal etti!"

a Haber'de yayınlanan Deşifre programı yine gündemi sarsacak bir yayına imza attı. Mehmet Ali Önel'in moderatörlüğündeki programda uzun yıllar Gülen Hareketi içerisinde aktif roller alan Prof. Dr. Ahmet Keleş paralel yapının çirkin yüzünü gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 05 Nisan 2014, 02:23
Gülen, Türkiye’yi işgal etti!

İÇİNDEKİLER

Sabah yazarı Sevilay Yükselir, ilahiyatçı Prof. Dr. Ahmet Keleş ve Prof. Enver Bozkurt bu hafta A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel'in sunduğu Deşifre programının konuğu oldu.

GÜLEN HAREKETİ TERÖR ÖRGÜTÜNDEN DAHA TEHLİKELİ!

Prof. Dr. Ahmet Keleş, Fethullah Gülen Hareketi için yasa dışı örgüt terimini kullanmanın yetersiz kalacağanı ifade etti. Keleş ayrıca; bu karanlık yapının devletin ve toplumun her alanına nüfuz ettiğini Türkiye'yi işgal ettiğini dile getirdi.



"PARALEL YAPI HER YERE NÜFUZ ETMİŞ"

Paralel yapının Türkiye için potansiyel bir tehlike olduğunu ifade eden Ahmet Keleş, "Hangi sivil örgüt, devletin eğitim kurumlarından sağlık kurumlarına, sendikalardan istihbarat kurumlarında kadar bir çok kurumaya sızmaya çalışır, Hangi sivil örgüt, işveren derneklerinden spor kulüplerine kadar sosyal hayattaki bir çok sivil toplum kuruluşuna sızmaya çalışır" diyerek Gülen Hareketi'nin totaliter yönüne dikkat çekti.



"GÜLEN HAREKETİ YASAL YOLLARLA TASFİYE EDİLMELİ"

Başbakan Erdoğan'nın milleten verdiği sözü hatırlatan Keleş, Türkiye'nin hukuk dışı yollara sapmadan bu karanlık yapıyı tasfiye etmesi gerektiğini söyledi.

SANSÜRCÜLERE EN GÜZEL CEVABI HALK VERDİ!

Bu arada A Haber'deki Deşifre programını izleyenler sosyal medya üzerinden YSK'nın verdiği yayın durdurma cezasına da sert tepki gösterdi.