Şok iddia! İşte montaj ve illegal ses kayıtlarını yükleyen isimler

İnternet ve sosyal medya üzerinde montaj ve illegal dinlemelerin kimler tarafından servis edildiği açıklıyoruz

Giriş Tarihi 20 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 21 Mart 2014, 00:29
Şok iddia! İşte montaj ve illegal ses kayıtlarını yükleyen isimler

İÇİNDEKİLER

Şantaj çetesiyle ilgili şok bir belgeyi açıklıyoruz. Montaj ve illegal ses kayıtlarının yüklendiği firmanın Pensilvanya merkezli Signal Telecom olduğu ve yükleyenin de Sadri Altınok olduğu ortaya çıktı.

Gülen örgütünün şantaj ekibinin içerisinde olduğu iddia edilen Sadri Altınok'un, Signal Telecom'un ortaklarından olduğu belgelerde net bir şekilde görülüyor. Signal Telecom üzerinden yasadışı ve montaj ses kayıtlarının yüklendiği ve milyonlarca insana bu şekilde şantaj yapılarak kendi ağlarına aldıkları öğrenildi.

TAPELERİN ADRESİ PANSİLVANYA

Şantaj örgütünün kirli yüzünü ortaya çıkaran yasadışı yüklemelerin yapıldığı serverı açıklıyoruz. Yasadışı ve montaj ses kayıtlarının yüklendiği Signal Telecom adlı firmanın Pensilvanya merkezli yayın yaptığı ortaya çıktı. Fethullah Gülen'in malikanesinin bulunduğu Pensilvanya'dan yüklenen bu yasadışı kayıtlarla milyonlarca insana şantaj yaptıkları öğrenildi.



İŞTE SOSYAL MEDYADA SADRİ ALTINOK'LA İLGİLİ PAYLAŞILAN BELGELER




HİMMETLER SADRİ ALTINOK ARACILIĞIYLA OBAMA VE HİLLARY CLİNTON'A GİTMİŞ
Fethullah Gülen liderliğinde Türkiye içerisinde kendi çıkarları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümete kumpaslar kuran Gülen örgütünün 2008 ABD seçimlerinde Obama'ya karşı Hillary Clinton'ı desteklediği görülüyor. Gülen örgütüne yakınlığıyla bilinen Sadri Altınok'un Obama'ya karşı Clinton'a seçimlerde kullanması için önemli miktarda yardım ettiği ortaya çıktı



2012'DE OBAMA'NIN SAFLARINA GEÇİYOR
Gülen örgütüne yakınlığıyla bilinen Sadri Altınok 2008'de Obama'ya karşı lobi faaliyeti yürütürken 2012 seçimlerinde Obama'nın yanında yer alarak destek verdiği görülüyor